DOE-Scan

Bent u ondernemer in een van de deelnemende Achterhoekse gemeenten en verbruikt u tussen de 50.000 en 200.000 kWh per jaar?

Dan kunt u in aanmerking komen voor de DOE-scan (Duurzaam Ondernemen en Energie-scan). Het wordt u nu bovendien wel heel gemakkelijk gemaakt, want de provincie, gemeente en AOD nemen tijdelijk de kosten  van de scan voor hun rekening.

Let op: het aantal scans dat gratis per gemeente beschikbaar is, is beperkt.


 

Waarom een DOE-scan?

  1. Klaar voor de verplichtingen van de Wet Milieubeheer
    Met de DOE-scan heeft u een rapport in handen, dat u goed van pas komt bij de informatieplicht in het kader van de Wet Milieubeheer. Het rapport geeft inzicht of u al aan de verplichtingen voldoet of wat u moet doen om dat in orde te maken. Sinds 1 januari 2019 bent u verplicht om te melden wat u al aan duurzame maatregelen doet (dat geldt voor ondernemers tussen 50.000 – 200.000 kWh).
  1. Inzicht in de beperking van onnodige energie-uitgaven
    De professionele adviseur komt bij u langs en inventariseert welke energiebesparingen bij u mogelijk zijn. Dat levert veel ondernemers verrassende uitkomsten en vaak veel geld op:

 

  1. Inzicht in duurzame kansen voor uw bedrijf
    Denk aan uw toekomstige businessmodel, uw marketingkansen en uw arbeidsomstandigheden: veel ondernemers staan versteld van de kansen die duurzaam ondernemen hen biedt. Onze deskundige adviseur heeft volop ideeën voor uw bedrijf en geeft u een advies op maat. Deze ondernemers gingen u voor:

 

  1. Handig rapport voor toekomstige vervangingsinvesteringen

Dat een duurzame bedrijfsvoering niet van de ene op de andere dag gerealiseerd is, beseft iedereen. De DOE-scan geeft handvatten voor toekomstige vervangingsinvesteringen. Want als u toch moet vervangen, is een duurzame keuze de slimste keuze:

 

Hoe kunt u meedoen?
Check of er nog DOE-scans beschikbaar zijn in uw gemeente (op = op) via info@achterhoekonderneemtduurzaam.nl of het projectteam van ondernemers in uw eigen gemeente.

Als u in aanmerking komt, tekent u de overeenkomst, voor een voorbeeld klikt u hier. De voorwaarden zijn niets meer dan de wettelijke verplichting die u toch al heeft en waar u sowieso aan moet voldoen

Vervolgens maakt een van onze adviseurs een afspraak om samen met u uw kansen te bespreken.

Mis het niet en maak gebruik van de scan zolang nog voorradig!

 

AANMELDEN

Doe ook mee! Meldt u zich nu aan voor de DOE-Scan via het aanmeldformulier.