Doetinchem Onderneemt Duurzaam

IG&D Bedrijvig Doetinchem maakt voor aangesloten bedrijven inzichtelijk wat duurzaamheid voor ondernemers kan betekenen. In 2016 hebben verschillende Doetinchemse ondernemers al een Duurzaam Ondernemen en Energiescan uitgevoerd om te bekijken welke mogelijkheden zij hebben om hun fossiele energieverbruik terug te dringen. Dat krijgt in 2018 een vervolg.

Bekijk en/of download hier de folder.

DUID

‘Duurzaamheid’ is een van de speerpunten van de vereniging voor Industrie, Groothandel en Dienstverlening. Samen met Ondernemers Vereniging Doetinchem (OVD) en het Centrummanagement heeft IG&D de commissie Duurzaamheid in Doetinchem (DUID) ingesteld, onder voorzittershap van Hans Dales. DUID bestaat verder uit:

  • Vertegenwoordigers van de zes parkmanagementorganisaties;
  • Centrummanagement/OVD (Jos Tiemessen);
  • Als adviseurs zijn aan de commissie toegevoegd Jaap Berenbak (Team Economie, gemeente Doetinchem) en Rinus Smet (Achterhoek Onderneemt Duurzaam en de Samenwerkende Industriële Kringen (SIKA).

Het uiteindelijke doel van DUID is om ondernemers te stimuleren om aan de slag te gaan met energiebesparing en duurzaam ondernemen om daarmee een eerste stap te zetten naar circulair ondernemen.

Meer weten?

Meer informatie? Neem dan contact op met Carla Niezen-Sonneveld van IG&D via projectbureau@igdoetinchem.nl of 06 -23 91 95 21. Klik hier voor de webpagina van DUID.


 

Blijf op de hoogte!

Wij sturen periodiek een nieuwsbrief met interessante weetjes en ontwikkelingen in de Achterhoek en in uw gemeente. Schrijft u zich hieronder in.