Oost Gelre Onderneemt Duurzaam

De Industriekring Groenlo Lichtenvoorde heeft het initiatief van Achterhoek Onderneemt Duurzaam met enthousiasme omarmd. ‘Dit is zo’n unieke kans, die kun je als ondernemer gewoon niet aan je voorbij laten gaan’, vindt Laurens Grashof, voorzitter van de IKGL.

‘Ondernemers zijn vaak met zoveel dingen tegelijkertijd bezig dat het er niet van komt om aan de slag te gaan met toekomstgericht beleid en duurzame maatregelen. Terwijl we allemaal wel weten dat de gaskraan dichtgaat en de voorraden in de wereld op raken.

De IKGL neemt je nu als het ware aan de hand. Eerst een gesprek met de adviseur, dan de scan en daarna een compleet routeplan hoe je energiebesparende maatregelen kunt nemen. Zelf bepaal je het tempo van de uitvoering. Mooier kun je het toch niet krijgen? Alleen al de bewustwording over hoeveel geld je onnodig verbruikt en hoeveel CO2 je onnodig de atmosfeer in pompt is de moeite al waard’.

Laurens Grashof: ‘Als IKGL vinden we het belangrijk om kennis te delen en ervaringen met elkaar uit te wisselen. Dat geeft perspectief voor onze opvolgers. Ik daag alle ondernemers uit Oost Gelre uit om mee te doen’.

Meedoen of meer informatie?

Klik hier voor de folder van Oost Gelre
Industriekring Groenlo Lichtenvoorde

info@IKGL.nl
Contactpersoon Laurens Grashof


Blijf op de hoogte!

Wij sturen periodiek een nieuwsbrief met interessante weetjes en ontwikkelingen in de Achterhoek en in uw gemeente. Schrijft u zich hieronder in.