Welke scan past bij u?

Keuze uit twee scans

Er zijn verschillende manieren om in kaart te brengen hoe uw bedrijf er op dit moment voorstaat, wat u wilt bereiken en wat u daarvoor moet doen als het gaat om duurzaam ondernemen en energie. Bij Achterhoek Onderneemt Duurzaam hebt u de mogelijkheid om te kiezen uit twee scans:

  1. De MKB Energy CheckUp, geschikt voor ondernemers in de horeca en detailhandel en gebruikers van kantoren die zich willen oriënteren op de mogelijkheden om energie te besparen.
  2. De Duurzaam Ondernemen en Energiescan, geschikt voor ondernemers die zowel willen weten wat duurzaam ondernemen voor hen kan betekenen, als die een gedetailleerd inzicht willen hebben in hun mogelijkheden om energie te besparen.

..
Beide scans zijn geschikt voor bedrijven met een elektriciteitsverbruik tot 200.000 kWh per jaar. Voor beide scans gelden andere voorwaarden. Om te bepalen welke van de twee scans voor uw onderneming het meest geschikt is, doorloopt u onderstaand stroomschema. Volg de vraag- en antwoordlijnen en u komt bij de scan die het beste bij uw bedrijf past. Is uw elektriciteitsverbruik hoger dan 200.000 kWh per jaar of wilt u meer informatie, neem dan contact op via info@achterhoekonderneemtduurzaam.nl.