Winterswijk Onderneemt Duurzaam

Op 21 november vond de startbijeenkomst van Winterswijk Onderneemt Duurzaam voor ondernemers in de gemeente Winterswijk plaats. Veel ondernemers werden enthousiast voor de voordelen van energiebesparing en schreven zich in voor een scan. Er waren ook jongeren aanwezig, die de ondernemers wezen op de verantwoordelijkheid voor hun toekomst.

De vijf Winterswijkse ondernemersverenigingen helpen hun leden om energie te besparen en duurzaam te ondernemen. Voor ondernemers, door ondernemers.  Wilt u contact met een van hen? Mail ons dan op info@achterhoekonderneemtduurzaam.nl. Het enthousiaste projectteam:

Ervaringen van Winterswijkse ondernemers: 

Robert Siertsema van Gebuwin Winterswijk vond de DOE-scan erg waardevol. ‘Ik bekijk het bedrijf nu met hele andere ogen. Waar we eerst dachten aan nieuwbouw, blijkt het bedrijfspand veel meer mogelijkheden voor duurzame modernisering te hebben dan we wisten. Dat is duurzamer en scheelt ook veel kosten’. Lees het hele artikel hier.


 

Blijf op de hoogte!

Wij sturen periodiek een nieuwsbrief met interessante weetjes en ontwikkelingen in de gemeente Winterswijk binnen het thema duurzaam ondernemen. Schrijft u zich hieronder in.