Kennisbank tips horeca - Uitgelichte afbeelding

10 praktische tips voor de horeca

10 praktische tips voor horecaondernemers om energie te besparen om zo de stijgende energiekosten het hoofd te bieden. Zorg voor grip op uw bedrijfskosten!

Downloaden - 10 praktische tips voor de horeca

Download

Kennisbank

Kennisbank tips winkeliers - Uitgelichte afbeelding

10 praktische tips voor winkeliers

10 praktische tips voor winkeliers om energie te besparen om zo de stijgende energiekosten het hoofd te bieden. Zorg voor grip op uw bedrijfskosten!

Kennisbank tips kantoren - Uitgelichte afbeelding

10 praktische tips voor kantoren

10 praktische tips voor kantoren om energie te besparen en grip te krijgen op de stijgende energiekosten. Zorg voor grip op uw bedrijfskosten!

Kennisbank tips horeca - Uitgelichte afbeelding

10 praktische tips voor de horeca

10 praktische tips voor horecaondernemers om energie te besparen om zo de stijgende energiekosten het hoofd te bieden. Zorg voor grip op uw bedrijfskosten!

Kennisbank - whitepaper energiebesparing

Whitepaper: praktische tips energiebesparing

In deze whitepaper leest u praktische tips om energie te besparen voor winkeliers of horecaondernemers. Ook leest uw welke maatregelen collega-ondernemers al hebben genomen.

whitepaper

Wettelijke energie- besparingsplicht / subsidies

De Energiescan of MKB Energiecheck Achterhoek geven u inzicht in welke besparingen voor u interessant zijn. Ook krijgt u een advies met concrete acties die u kunt toepassen binnen uw organisatie.

Kennisbank - DOE-scan bij BCI

Stappenplan BCI

Duurzaam ondernemen; aandacht voor het milieu en besparen op uw energierekening. Steeds meer ondernemers kijken naar de mogelijkheden. Maar hoe kunt u dat realiseren? Wij nemen u mee in het traject van BCI.

whitepaper achterhoek

Whitepaper: energieneutrale Achterhoek

Wilt u in beeld krijgen op welke manier u in het belang van uw bedrijf duurzamer zou kunnen ondernemen? Achterhoek Onderneemt Duurzaam helpt u graag om deze slag te maken. Samen naar een energieneutrale Achterhoek.

Algemene brochure

Bent u de gepeperde energierekening ook beu? Doe mee met Achterhoek Onderneemt Duurzaam en pak de winst. AOD helpt u met de verduurzaming van uw bedrijf en met energiebesparing

Stappenplan Dekalu

Duurzaam ondernemen: het wordt steeds belangrijker. Zo’n DOE-scan, wat komt daar nou bij kijken? Wij leggen het graag stap voor stap uit aan de hand van de voorbeeldcase van Dekalu in Winterswijk.