16-04-2020: Bedrijfsbezoek Alferink Installatietechniek Groenlo

Open bedrijfsbezoek Alferink Installatietechniek  16 april 2020

 

Je bedrijf circulair en energiezuinig maken: hoe pak je dat aan? Alferink Installatietechniek begon 7 jaar geleden met het verlagen van de CO2-footprint. Stapsgewijs wordt het pand uit 1978 aangepakt, omdat Alferink klaar wil zijn voor de toekomst. Kom op 16 april tussen 16 en 19 uur kijken aan de Industrieweg 15 in Groenlo. Kiek’n bij de duurzame buurman kost niks!

 

U kunt zien welke maatregelen er, stap voor stap, zijn genomen. Wat de investeringen en de rendementen van die maatregelen zijn en welke toekomstplannen er nog liggen. Nog niet alle  maatregelen zijn uitgevoerd, maar juist de weg naar die verduurzaming kan ook voor u interessant zijn. Want steeds meer bedrijven in de Achterhoek verduurzamen hun bedrijf. Dat doen ze niet zomaar, dat levert ze veel op. U hoort er alles over op 16 april, u krijgt ook uitleg over de scans van AOD die voor u beschikbaar zijn. U bent welkom op 16 april, aanmelden is niet nodig.