7 juni 2022 – Webinar: Versterken organiserend vermogen op bedrijventerreinen

Na het eerste succesvolle Webinar over camerabeveiliging op bedrijventerreinen nodigen we jullie nu graag uit voor een webinar over het versterken van het organiserend vermogen op bedrijventerreinen. Provincie Gelderland en VNO-NCW Midden organiseren een serie van bijeenkomsten om kennis en ervaring te delen over de uitdagingen die op bedrijventerreinen spelen.
In dit webinar willen we met jullie in gesprek over de verschillende aspecten die te maken hebben met het versterken van organiserend vermogen op bedrijventerreinen.

 

Webinar

Tijdens de webinar nemen Ronny ten Have (secretaris Samenwerkende Industriële Kringen Achterhoek en betrokken bij Achterhoek Onderneemt Duurzaam), Jeroen Bosma (senior projectleider toekomstbestendige bedrijventerreinen bij CLOK) en Ruben Schutte (partner bij Transitiemakers) ons mee in hun ervaringen. Ze geven u uitleg en praktische tips op vragen als:
– Wat is het belang van organiserend vermogen?
– Wat bedoelen we met organiserend vermogen?
– Hoe geef je in de praktijk handen en voeten aan organiserend vermogen?
– Welke mogelijkheden zijn er om organiserend vermogen structureel te borgen?

 

Het programma start om 15.30 uur (digitale inloop 15.15 uur), we ronden uiterlijk om 17.00 uur af.

 

Inhoud van het programma

15.15 uur: Digitale inloop
15.30 uur: Opening
Met bijdragen van:
– Ronny ten Have (secretaris Samenwerkende Industriële Kringen Achterhoek en betrokken bij Achterhoek Onderneemt Duurzaam)
– Jeroen Bosma (senior projectleider toekomstbestendige bedrijventerreinen bij Stichting CLOK )
– Ruben Schutte (partner bij Transitiemakers )
17.00 uur: Afsluiting

 

Voor wie interessant?

Dit webinar is met name gericht op ondernemers, parkmanagers, bestuurders ondernemersverenigingen, bedrijfscontactfunctionarissen, accountmanagers werklocaties en medewerkers die beleidsdoelen willen behalen op bedrijventerreinen. U bent van harte uitgenodigd deel te nemen. Stuur deze uitnodiging gerust door aan uw collega of netwerk, voor wie dit ook relevant kan zijn.

 

Aanmelden

Om u aan te melden mailt u naar WERKLOCATIES@gelderland.nl. U ontvangt dan een bevestiging en de link voor het webinar.