Borculo

Kosten verlagen? Energieteam vragen!

Ook zo geschrokken van uw energierekening? Pak er anders uw jaarrekening eens bij. Of vraag uw boekhouder om uw huidige energiekosten te vergelijken met die van vorig jaar. Negen op tien dat u wat aan die kosten kunt doen. De Borculose Ondernemersvereniging, Platform Berkelland, de gemeente Berkelland en Achterhoek Onderneemt Duurzaam helpen mkb’ers die hun energiekosten willen verlagen. Om te beginnen in Borculo. Energiebesparing is het sleutelwoord. Nog een voordeel, het is beter voor het milieu.

 

28 maart energiecampagne in Borculo

Wilt u dat het energieteam ook bij u langskomt? Op 28 maart krijgen bedrijven in het winkelcentrum van Borculo gratis tips en adviezen. Het energieteam komt langs en vertelt u dan hoe u met weinig moeite energie kunt besparen. Plan alvast een afspraak via deze link. Dan bent u verzekerd van een kostenbesparend bezoekje van een kwartier.

 

20 maart informatiebijeenkomst

Bent u horecaondernemer of winkelier die graag eerst meer willen weten over de energiecampagne? Kom dan naar de informatiebijeenkomst op 20 maart om 14.30 uur (Cafetaria/restaurant ’t Vierspan, Spoorstraat 15-17, Borculo).

 

Spreekuur voor als u nu al met vragen zit

Zit u nu al met vragen en wilt u die graag aan iemand vertrouwelijk voorleggen. Of wilt u meer weten over de energiecampagne? Op 15 maart van 17.30 tot 18.30 uur en op 16 maart van 8.30 tot 9.30 uur houden we telefonisch spreekuur. U kunt dan bellen met Herbert of Jan en uw vragen voorleggen.

  • Herbert te Velthuis, stadsmanager Borculo, 06-28657659
  • Jan Straatman, energieadviseur AOD, 06-27014879