Factsheet investeringen en rendement

Investeren in duurzame maatregelen, loont dat? De meeste ondernemers zijn verrast door het rendement van energiebesparende maatregelen. Hoe zit het precies? Achterhoek Onderneemt Duurzaam zette de feiten op een rij.

Downloaden - Factsheet investeringen en rendement

Wilt u toegang tot de Factsheet investeringen en rendement? Laat dan hier uw gegevens achter.

De downloads zijn na registratie gratis, hier zitten geen verdere verplichtingen aan.

 

Fout: Contact formulier niet gevonden.

Download

Kennisbank

Kennisbank - whitepaper energiebesparing

Whitepaper: praktische tips energiebesparing

In deze whitepaper leest u praktische tips om energie te besparen voor winkeliers of horecaondernemers. Ook leest uw welke maatregelen collega-ondernemers al hebben genomen.

whitepaper

Wettelijke energie- besparingsplicht / subsidies

De Energiescan of MKB Energiecheck Achterhoek geven u inzicht in welke besparingen voor u interessant zijn. Ook krijgt u een advies met concrete acties die u kunt toepassen binnen uw organisatie.

Kennisbank - DOE-scan bij BCI

Stappenplan BCI

Duurzaam ondernemen; aandacht voor het milieu en besparen op uw energierekening. Steeds meer ondernemers kijken naar de mogelijkheden. Maar hoe kunt u dat realiseren? Wij nemen u mee in het traject van BCI.

whitepaper achterhoek

Whitepaper: energieneutrale Achterhoek

Wilt u in beeld krijgen op welke manier u in het belang van uw bedrijf duurzamer zou kunnen ondernemen? Achterhoek Onderneemt Duurzaam helpt u graag om deze slag te maken. Samen naar een energieneutrale Achterhoek.

Algemene brochure

Bent u de gepeperde energierekening ook beu? Doe mee met Achterhoek Onderneemt Duurzaam en pak de winst. AOD helpt u met de verduurzaming van uw bedrijf en met energiebesparing

Stappenplan Dekalu

Duurzaam ondernemen: het wordt steeds belangrijker. Zo’n DOE-scan, wat komt daar nou bij kijken? Wij leggen het graag stap voor stap uit aan de hand van de voorbeeldcase van Dekalu in Winterswijk.

energie besparen huurder verhuurder

Factsheet Huurder/Verhuurder

Alle ondernemers zijn verplicht om energiebesparende maatregelen te nemen. Wie is er verplicht om energie te besparen, de huurder of de eigenaar van het pand? In deze factsheet leggen we u uit hoe het zit.

Stimuleringslening gemeente Doetinchem

Bent u ondernemer met maximaal 50 werknemers? En wilt u aan de slag met verduurzaming van uw bedrijfsgebouw? Lees dan deze factsheet over de stimuleringsregeling van gemeente Doetinchem.

Factsheet ledverlichting

In de afgelopen jaren heeft de kwaliteit van ledverlichting zich zo ontwikkeld dat veel Achterhoekse ondernemers al op led zijn overgeschakeld. En AOD maakt het u gemakkelijk via een scan.