Hoe doet u mee?

Wilt u ook meer winst met minder energie? Meedoen is heel gemakkelijk. Het begint met een scan die inzicht geeft welke mogelijkheden er bij uw bedrijf zijn. Of het nu gaat om energiebesparing of om het verduurzamen van uw bedrijf: alles start met een scan.

 

Stap 1 – Aanmelden voor een scan

Er zijn verschillende scans. Uw jaarlijkse energieverbruik bepaalt voor welke scan u in aanmerking komt:

 

aanmelden voor een scan   Stappenplan

 

Stap 2 – afspraak inplannen

Samen plannen we een afspraak voor een scan in.

 

Stap 3 – bezoek van de (onafhankelijke) adviseur

Een adviseur komt bij u langs om uw mogelijkheden te bekijken. Voor de scan voor kleinverbruikers (winkel, horeca of kantoor) is de junioradviseur samen met u een uurtje bezig. Voor een uitgebreidere scan (overige bedrijven) komt er een specialist langs en bent u ongeveer 2 uur bezig.

 

Stap 4 – rapportage

U ontvangt de rapportage waarin u leest hoe u energie kunt besparen of duurzaamheid in uw bedrijfsvoering kunt opnemen. De rapportage is op maat voor uw bedrijf gemaakt.

 

Stap 5 – maatregelen nemen

Vervolgens kunt u zelf aan de slag met de maatregelen, die in het rapport genoemd staan. Met uw eigen installateur of leveranciers. Als u wilt, kunt u zelfs gebruik maken van 5 uur extra support van onze adviseur.

 

Wie betaalt?

Dit project is opgestart door ondernemers uit de Achterhoek, voor ondernemers. Het wordt ondersteund door o.a. provincie en gemeenten. Zij betalen de scan voor u.

 

Zit u ergens aan vast?

De scan is volledig onafhankelijk, u heeft geen andere verplichtingen dan de wettelijke verplichtingen voor de Wet milieubeheer (zoals de informatieplicht) die toch al voor u gelden.

 

Al meer dan 600 ondernemers in de Achterhoek doen mee. U toch ook?

 

aanmelden voor een scan