Extra advies en begeleiding bij de uitvoering van maatregelen

Als u een energiescan heeft laten uitvoeren, helpt Achterhoek Onderneemt Duurzaam u ook nog op weg met vijf uur extra support voor de uitvoering van maatregelen. In het gesprek met de onafhankelijk adviseur over het adviesrapport krijgt u daarvoor een cheque.

 

De cheque voor vijf uur gratis support is zes maanden geldig. Waarvoor kunt u die vijf uur extra support gebruiken? De onafhankelijk adviseur helpt u om het adviesrapport om te zetten in concrete acties en maatregelen. U kunt de extra uren bijvoorbeeld inzetten voor:

 

  • Het aanvragen van offertes voor energiebesparende maatregelen;
  • Het vergelijken van de offertes en leveranciers op basis van compleetheid en prijs/kwaliteitverhouding;
  • Het aanvragen van subsidies;
  • Een extra check op de door leveranciers uitgevoerde maatregelen.

 

Doe niet moeilijk en pak die vijf uur gratis support

De adviseur is volledig onafhankelijk en kent de weg in het oerwoud van mogelijkheden. Uit ervaring weten we dat het complex en tijdrovend kan zijn om de juiste keuze te maken uit alle offertes van aanbieders.

 

‘De extra support uren waren voor ons een uitkomst! De adviseur heeft ons geholpen om energieneutraal te worden. Hij weet de juiste wegen te bewandelen, beoordeelt offertes onafhankelijk op basis van prijs en kwaliteit en kan ook nog eens het aanvragen van de subsidie uit handen nemen’, aldus Marleen Mensen-Rengelink van Dekalu.

 

We nodigen u uit om vooral gebruik te maken van deze aangeboden expertise waarmee u verder op weg geholpen wordt. Heeft u behoefte aan meer ondersteuningsuren? Dan kunt u met de adviseur of uw installateur afspraken maken over de volledige ontzorging. Meer weten? Neem dan contact met ons op.