Kennisbank

whitepaper achterhoek

Whitepaper: energieneutrale Achterhoek

Wilt u in beeld krijgen op welke manier u in het belang van uw bedrijf duurzamer zou kunnen ondernemen? Achterhoek Onderneemt Duurzaam helpt u graag om deze slag te maken.

Algemene brochure Achterhoek Onderneemt Duurzaam

Bent u de gepeperde energierekening ook beu? Doe mee met Achterhoek Onderneemt Duurzaam en pak de winst. AOD helpt u met de verduurzaming van uw bedrijf en met energiebesparing

Factsheet stappenplan duurzaam ondernemen

Zo’n DOE-scan, hoe gaat dat in zijn werk? Wij leggen het graag stap voor stap uit aan de hand van de voorbeeldcase van Dekalu.

energie besparen huurder verhuurder

Factsheet Huurder/Verhuurder

Huurder of eigenaar? Wie is er verplicht om energie te besparen? Wie moet de maatregelen nemen? De huurder, de verhuurder of beide? In deze factsheet leggen we u uit hoe het zit.

Factsheet stimuleringslening gemeente Doetinchem

Bent u ondernemer met maximaal 50 werknemers? En wilt u aan de slag met verduurzaming van uw bedrijfsgebouw? Lees dan deze factsheet over de stimuleringsregeling van gemeente Doetinchem.

Factsheet ledverlichting

In de afgelopen jaren heeft de kwaliteit van ledverlichting zich zo ontwikkeld dat veel Achterhoekse ondernemers al op led zijn overgeschakeld. Goed voor het klimaat, goed voor uw portemonnee. En AOD maakt het u gemakkelijk via een scan.

Factsheet investeringen en rendement

Investeren in duurzame maatregelen, loont dat? De meeste ondernemers zijn verrast door het rendement van energiebesparende maatregelen. Hoe zit het precies? Achterhoek Onderneemt Duurzaam zette de feiten voor u op een rij.

Factsheet milieuvoorschriften

Bedrijven hebben te maken met milieuvoorschriften. Deze zijn gebaseerd op de Wet milieubeheer. De mate waarin u het milieu belast bepaalt met welke milieuvoorschriften u te maken krijgt. Welke maatregelen voor uw bedrijf gelden leest u in deze factsheet.

Factsheet zonnepanelen

Wilt u weten hoe u kunt besparen op energiekosten? En of zonnepanelen voor uw bedrijf interessant zijn? Laat dan een kosteloze energiescan afnemen via Achterhoek Onderneemt Duurzaam. De eerste stap naar meer winst met minder energie.