Masterclass Duurzaam Ondernemen op 14 oktober Winterswijk

Hoe kunnen bedrijven een positieve bijdrage leveren aan de maatschappij met een winstgevend businessmodel? Het is vaak gemakkelijker dan gedacht wordt. Voor bedrijven die aan de slag willen met duurzaamheid, organiseert Achterhoek Onderneemt Duurzaam op 14 oktober een Masterclass Duurzaam Ondernemen: van 15.30 tot 20.00 uur bij Hoveniers & Groencentrum Wenninkhof in Winterswijk.

 

Duurzaam ondernemen loont

Een duurzame organisatie is belangrijk om toekomstbestendig te zijn als bedrijf. Niet alleen onze aarde profiteert van een duurzaam werkend bedrijf, veel ondernemers merken dat ze de concurrentie een stapje voor zijn als ze duurzaam werken. Het voegt veel waarde toe voor hun klanten, hun medewerkers en de omgeving.

 

Concrete handvatten in een halve dag

Tijdens de masterclass krijgen ondernemers concrete tips en handvatten om aan de slag te gaan met duurzaamheid. De Achterhoekse duurzaamheidsexpert Otto Willemsen begeleidt de bedrijven tijdens deze middag bij het maken van een actieplan. De masterclass is gratis voor bedrijven die meedoen met de aanpak van Achterhoek Onderneemt Duurzaam en in het bezit zijn van een voucher. Bedrijven kunnen zich aanmelden via info@achterhoekonderneemtduurzaam.nl

 

Initiatief van Achterhoek Onderneemt Duurzaam

In de Achterhoek helpen ondernemers elkaar om meer winst te maken met minder energie via Achterhoek Onderneemt Duurzaam. Successen en ervaringen worden onderling gedeeld. Bovendien kunnen bedrijven gebruik maken van de gratis energie- en duurzaamheidscans, die in de Achterhoekse gemeenten kosteloos beschikbaar zijn gesteld. Informeer bij uw eigen ondernemersvereniging of via www.achterhoekonderneemtduurzaam.nl naar de mogelijkheden.