Wij blijven bereikbaar voor vragen

Stel ons gerust uw vraag, ook in deze coronatijd blijven wij bereikbaar. We hebben onze werkwijze aangepast en volgen de richtlijnen van de RIVM nauwkeurig.

 

Dit betekent dat we vooral online werken en dat energiescans nog niet plaatsvinden.

 

Wat kunnen wij online voor u betekenen:

  • Nazorg en support: heeft u een scan gehad en nog wat vragen? Mail of bel onze adviseur als u beroep wilt doen op de gratis nazorg en support.
  • Reserveren voor een scan: wilt u alvast een scan reserveren, dan kunt u zich hiervoor aanmelden. We nemen dan contact met u op voor het maken van een afspraak, zodra het weer veilig is om scans uit te voeren. Wilt u toch op korte termijn een scan laten afnemen en kan dat binnen uw bedrijf op een veilige manier? Neem dan contact met ons op voor overleg.
  • Informatie: via onze website achterhoekonderneemtduurzaam.nl, via onze social media (Linkedin, Twitter, Facebook) en onze nieuwsbrief blijven wij u informeren en tips geven over energiebesparing en duurzaam ondernemerschap.
  • Vragen: hebt u vragen, stel ze dan per e-mail of via het contactformulier op onze website. Dan nemen wij daarover contact met u op. Bellen kan ook: 06-24768483.